NAJTEŽI ŽIVOTNI UDARAC: Ćerka naše poznate glumice umrla u 24. godini života!


By on 2:38 AM

Nijedan životni neuspeh ne može se meriti sa gubicima koje su ovi ljudi preživeli. Ne postoji ništa teže nego izgubiti dete, a njima se baš to desilo.

SIN LJUBIŠE SAMARDŽIĆA PREMINUO U 34. GODINI
Legenda domaće kinematografije Ljubiša Samardžić, koji se tokom bogate karijere borio sa brojnim glumačkim i rediteljskim iskušenjima, najteži životni udarac doživeo je kada je ostao bez sina Dragana, koji je preminuo u 34. godini od leukemije.
Foto: Ljubiša Samardzic / Piknik.ba

- Kada je Gaga odlazio, mislio sam da neću izdržati i da će mi uskoro doći kraj, ali me je supruga Mira trgnula i naterala da radim, jer je znala da ću u tome naći smisao opstanka. Mi imamo nesebičan odnos i u poslu i u životu, što je retkost za današnje brakove. Zajedno smo jači, uspešno odolevamo prekim pogledima - izjavio je jednom prilikom Samardžić.

NEPOZNAT UZROK SMRTI ĆERKE EVE RAS
Eva Ras pretrpela je tragediju kada je njena ćerka Kruna preminula u Parizu u 24. godini.

Foto: Eva Ras / Piknik.ba
- Moja ćerka Kruna umrla je u svojoj 24. godini u Parizu 1993. godine. Bila je tamo na studijama. Pričalo se svašta o uzrocima njene smrti, ali ništa nisam htela da demantujem. Ono što niko ne može da porekne jeste da je Kruna Ras bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna remek-dela - govorila je Eva o svojoj ćerki.

SIN PEĐE MIJATOVIĆA PREMINUO U VALENSIJI
Sin proslavljenog fudbalera, Predraga Peđe Mijatovića i dizajnerke enterijera, Elene Karaman Karić, Andreja, preminuo je u Valensiji 2009. godine u 14. godini. On je od rođenja bolovao od celebralne paralize. Sahranjen je u tom španskom gradu, a o njemu su do smrti brinuli Rafael Servera i njegova supruga Maruje.
Izvor: Blic.rs
Tehnička obrada: www.piknik.ba
Foto: Peđa Mijatović / Piknik.ba

Comment for "NAJTEŽI ŽIVOTNI UDARAC: Ćerka naše poznate glumice umrla u 24. godini života!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI