ANA NIKOLIĆ POBESNELA: Njen suprug Rasta viđa svoju staru ljubav


By on 12:57 AM

Pjevačica Ana Nikolić poludjela je od ljubomore zato što se njen suprug Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta Kavali, preksinoć sreo sa bivšom djevojkom. Plavuša Anđelika Katić, sa kojom se Rasta zabavljao četiri godine, došla je na njegov nastup na beogradskom splavu.

Kada je novopečena gospođa Đurić vidjela svoju suparnicu, žestoko se smorila i svi su mogli da primijete da je upadljivo neraspoložena.

- Ana i Rasta su došli na splav pola sata poslije ponoći. Oboje su bili veseli, nasmijani, ona je zbijala šale na svoj račun, kao i uvijek. Međutim, kada je primijetila da u separeu pored kog je Rasta morao da prođe da bi došao do bine sjedi njegova bivša, potpuno je odlijepila - tvrdi izvor Informera koji je bio u njenom društvu.

Iako je Rasta iskulirao Anđelku i nije se ni pozdravio sa njom, Anu to nije umirilo.

- Bila je ubijeđena da je Rasta znao da će doći njegova bivša. Ana tripuje da se oni još čuju i dopisuju. Potpuno je luda od ljubomore kad god je on u društvu nekih žena - prenosi naš izvor.

Kada smo pokušali da pitamo Anu da li je smorena zato što je na splavu Rastina bivša djevojka, ona nije htjela čak ni da sasluša pitanje.

- Neću da pričam, neću da dajem izjave. Ovo je Stefanov nastup, a ne moj. Nisam raspoložena za priču - odbrusila nam je Ana, iako je prije nego što je vidjela Rastinu bivšu bila vidno raspoložena.
(Informer.rs)

Comment for "ANA NIKOLIĆ POBESNELA: Njen suprug Rasta viđa svoju staru ljubav"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI