DARA OBJAVILA NAJBEZOBRAZNIJU SLIKU SVOJIH OGROMNIH GRUDI: Priznala da se razvela pa otišla u manastir! (FOTO)


By on 2:18 PM

Знам да ће ме многи осуђивати што ово износим у јавност, али сматрам да свака особа када има проблема треба да посети свето место и у њему нађе спокој - рекла је БубамараПосле много спекулација и њених демантовања, Дара Бубамара је напокон признала да се заиста развела од свог супруга Милана Кесића после осам година брака, и напоменула да је утеху пронашла у манастиру.


Певачица је духовни мир пронашла у манастиру Велика Ремета на Фрушкој гори…

– До сада никада нисам имала таквих проблема у животу. Са Миланом сам у коректним односима након свега, успели смо да пронађемо заједнички језик и више немамо проблема. По препоруци пријатељице отишла сам у манастир и разговор са монасима ми је доста помогао. Исповедам се и уз разговор са монахом успела сам да решим бројне проблеме. Знам да ће ме многи осуђивати што ово износим у јавност, али сматрам да свака особа када има проблема треба да посети свето место и у њему нађе спокој – изјавила је Дара која додаје да је јака личност и да је на крају успела да се избори са свим проблемима.

– Нисам од оних особа које када им се нешто догоди у животу, падну и клону духом. Напротив, јака сам да све изнесем на својим леђима. Не плачем, јер то не знам да радим, гледам да у том мрачном тунелу пронађем пут до светла и изађем као победник. Манастир ми је помогао да све изнесем на леђима и успешно решим – закључила је Бубамара.

Наравно, то је није спречило да поново покаже своје ненормално велике груди, и након ових слика јасно је да јој је боравак у манастиру баш помогао…

Comment for "DARA OBJAVILA NAJBEZOBRAZNIJU SLIKU SVOJIH OGROMNIH GRUDI: Priznala da se razvela pa otišla u manastir! (FOTO) "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI