DRAMA U LESKOVCU: Pacijent stavio pištolj na glavu medicinskoj sestri i pretio da će ih pobiti! (FOTO)


By on 7:41 AM

LESKOVAC - Tridesetpetogodišnji muškarac repetirao je pištolj i pretio osoblju leskovačkog Urgentnog centra u gradskoj bolnici kako će sve da ih pobije, potvrđeno je u policiji.
Kako saznajemo, muškarac je bio nezadovoljan tretmanom nakon što mu je ukazana lekarska pomoć. Prava drama se dešavala po bolničkim hodnicima jutros oko 5 sati i trajala je punih 15 minuta dok ovaj muškarac nije uhapšen.

„Reč je o licu koje nam je dovedeno u ranim jutarnjim časovima iz tuče koja se desila u diskoteci „Safir“. Sanirano mu je krvarenje, ali je on insistirao da ga pogleda ORL. U to vreme specijalista za ORL u bolnici ne radi. Onda je on nezadovolan time izvadio pištolj, repetirao ga, zatim jednoj medicinskoj sestri prislonio na glavu i nastao je pravi haos", rekao je jedan od zaposlenih u bolnici.

Nakon toga su svi koji su se zatekli u ovoj službi, od lekara do pacijenata, razbežali, dok je čovek sa pištoljem počeo da se krije po bolničkoj zgradi. On je uhapšen brzom intervencijom leskovačke policije, a uviđaj je u još uvek u toku.

(Blic)

Comment for "DRAMA U LESKOVCU: Pacijent stavio pištolj na glavu medicinskoj sestri i pretio da će ih pobiti! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI