Evo šta se desilo sa našom glumicom i zbog čega je završila u invalidskim kolicima


By on 7:39 AM

Nakon što je „Alo!” objavio paparaco fotografije sa pariskog aerodroma, na kojima je Milena Dravić u invalidskim kolicima, glumica je odlučila da progovori o zdravstvenom problemu.

Iako škrta na rečima, naročito kada je bolest u pitanju, Milena je samo kratko poručila da se oseća dobro.
Foto: Arhiva

- Dobro sam. Ne brinite. Možemo li da završimo ovu priču?! - bilo je sve što je glumica želela da kaže, dok nam njeni prijatelji objašnjavaju da je ona vrlo osetljiva kada je zdravlje u pitanju, te da još uvek ne može da prihvati to što ima problem.

 Ono šta ja mogu da vam kažem jeste da je ona odlično. Počeo sam sa snimanjem filma, a Milena će se uskoro priključiti ekipi. U filmu će igrati baku Emiliju i oboje se baš radujemo saradnji. Jedva čekamo da počnemo da radimo zajedno - objasnio nam je Karadžić.

Podršku umetnici pružila je i Suzana Mančić, koja je ranije imala problema sa kukovima i koja je ugradila oba.

- Ne znam šta se tačno dešava Mileni, ali joj od sveg srca želim brz oporavak, dobro zdravlje i da je još dugo, dugo gledamo u pozorištu, na filmu i televiziji. Kao neko ko je imao problema sa zdravljem, poručila bih joj da, pre svega, mora čvrsto da veruje u sebe i u svoj oporavak. Jer sve dolazi iz glave. Ona sada ne sme da poklekne. Ovo je za nju teška godina. Suočena je sa gubitkom svog čoveka, a najteže je nositi se sa takvom situacijom. Sada mora da iscrpi sav svoj optimizam, jer je život lep u svakom životnom i godišnjem dobu - vedro je poručila Mančićeva.
svetpuls.com

Comment for "Evo šta se desilo sa našom glumicom i zbog čega je završila u invalidskim kolicima"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI