IZDRŽI KRALJICE: Naša slavna glumica ne može da hoda i mora u INVALIDSKA KOLICA


By on 12:10 AM

Iako se dobro držala nakon smrti svog voljenog supruga, Dragana Nikolića, naša poznata glumica Milena Dravić je očigledno posustala.

Pre nekoliko dana na aerodromu u Parizu uslikana je u invalidskim kolicima, a pomoć joj je pružala nepoznata žena, koja ju je pratila u stopu.
Arhiva

Po svemu sudeći glumica Milena je zapustila svoje zdravstveno stanje, nakon što je poslednjih godina vodila računa o Gaginoj bolesti, pa ju je sada sve stiglo.

Žena koja je bila u njenoj pratnji zamolila je stjuardesu da invalidska kolica budu spremna čim avion sleti, kako bi glumica iz avionskog sedišta sela u njih. Svi članovi posade izašli su u susret Mileni, kao i putnici, pa su strpljivo sačekali da bude smeštena u kolica.

Sa njom je sve vreme bila njena prijateljica, koja je takođe bila u kolicima, a stjuardese su se potrudile da sa njima prođu čitavu carinsku zonu.

Članovi posade su pomogli Mileni i sa prtljagom, jer nije bila u stanju da ga sama uzme sa trake” govori izvor koji se tada našao na pariskom aerodromu i nastavlja:

Milena u poslednje vreme ima problema sa kukovima i hodanjem…” Iako može da se kreće, ona to radi teško, zbog čega su joj lekari savetovali da se što manje oslanja na noge”. Ona je i na aerodromu ustala samo kako bi se prebacila sa jednog sedišta u drugo, a i u tome su joj pomogli ljudi iz njene pratnje” – završava ovaj izvor za Alo.

Bez obzira na njene zdravstvene probleme, Dravićeva se trudi da ispoštuje unapred potpisane ugovore u vezi sa snimanjem, ali joj i na setu svi izlaze u susret, dok scene snima uglavnom u sedećem položaju.
svetpuls.com

Comment for "IZDRŽI KRALJICE: Naša slavna glumica ne može da hoda i mora u INVALIDSKA KOLICA"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI