Kada čujete šta je Zorica Brunclik tražila od Mitrovića da bi bila u žiriju “Pinkovih zvezda”, pašćete sa stolice! (FOTO)


By on 2:08 PM

Zorica smatra da je bitan deo buduće sezone "Pinkovog" takmičenja, pa je rešila da Željka i Milicu stavi na muke - tvrdi izvor blizak produkciji "PInka"U novoj sezoni “Pinkovih zvezda” u žiriju će se nalaziti i Zorica Brunclik, koja je, kako se priča, ponudu Željka Mitrovića prihvatila ali samo pod uslovom da joj se obezbedi roze apartman, ali to nije sve. Dragana priznala šta je ZAISTA tražila od Mitrovića da bi zamenila Cecu u žiriju “Pinkovih zvezda”!

Tokom pregovora sa Željkom Mitrovićem i njegovom suprugom Milicom, Zorica je, kako navodi “Alo”, imala dva specifična zahteva

– Zorica smatra da je bitan deo buduće sezone “Pinkovog” takmičenja, pa je rešila da Željka i Milicu stavi na muke. Prihvatila je da sedi na sudijskoj stolici za dobar honorar, ali je imala i jedan poseban zahtev. Brunclikova je tražila da joj u Šimanovcima, gde se snimaju emisije, obezbede njen lični prostrani apartman, koji mora da bude ofarban u roze. I ne samo to! Po celoj prostoriji treba da se nalaze latice ruža, a neki elementi u apartmanu takođe treba da budu u njenoj omiljenoj boji. Ona će se tu odmarati i obedovati, ali i družiti sa predstavnicima sedme sile. Mitrovići su u početku mislili da se Zorica šali, ali kad su shvatili da je ozbiljna, rešili su da joj izađu u susret, jer veruju da će im podići gledanost. Pristali su na njen uslov, ali su joj naglasili da mora da bude megazabavna i da televizijski gledaoci ostanu prikovani uz “Pink” – ispričao je izvor blizak produkciji.

Comment for "Kada čujete šta je Zorica Brunclik tražila od Mitrovića da bi bila u žiriju “Pinkovih zvezda”, pašćete sa stolice! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI