KOMŠIJE MARKA BULATA PROGOVORILE: Nismo iznenađeni hapšenjem, propali su zbog droge


By on 11:51 PM

Nakon što je Marija, supruga Marka Bulata, uhapšena zbog posedovanja dva paketa kokaina i puštena nakon 48 sati, supružnici su se zatvorili u kuću. Oboje su tog trenutka isključili mobilne telefone, a njihove komšije kažu da ih viđaju samo kasno uveče.
Susedi ističu da nisu iznenađeni njenim hapšenjem jer tvrde da čitav kraj zna šta oni konzumiraju, te da su poslednjih godinu dana još dublje zagazili u poroke.

"Marko se potpuno osušio, dok je Marija sigruno izgubila više od deset kilograma. Bulat je ranije imao i stomak, delovao je kao zdrav čovek, a u poslednje vreme mu se vide žile na vratu, dok su mu podočnjaci obešeni do pola lica. Droga ih je uništila, propadaju naglo i možda je dobro što su je uhvatili jer će ih to, nadam se, opametiti i da će odustati od droge. Oni su fini ljudi i ne znam šta im je to trebalo", kaže jedan od komšija iz zgrade u kojoj žive Marko i Marija, ali je zbog dobrosusedskih odnosa želeo da ostane anoniman.

"Nije prijatno kada znate da vam se dileri droge motaju po kraju. Ovde ima mnogo dece, unuke ne puštam same da šetaju uveče od kada je Marija uhapšena. Marko je fin, uvek se lepo javi, ali ih u poslednje vreme ne viđam. Kažu komšije da izlaze iz stana samo uveče. Šuškalo se da se drogiraju, možda ih je čak neko od komšija prijavio. Žao mi je njene ćerke, koja sve to gleda", objašnjava jedna baka.
kurir.rs

Comment for "KOMŠIJE MARKA BULATA PROGOVORILE: Nismo iznenađeni hapšenjem, propali su zbog droge"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI