KONAČNO SE ZNA: Rokovnik Jelenine svekrve okrio ko je ubio Jelenu Krsmanovic


By on 12:51 AM

U detaljnijoj istrazi koja je bila pokrenuta protiv Zorice Marjanović, svekrve od brutalno ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), zbog jako velike sumnje da se ona bila bavila nadriljekarstvom policija će na detaljnijem saslušanje pozivati sve njene klijente, a na listi potencijalnih svjedoka su i neki mnogobrojni pjevači, glumci i političari, koji su tražili pomoć od nje, ali i jedan vrlo aktuelni član Vlade.
Policiji će svoj posao dodatno olakšati rokovnik i bilješke koje je Zorica sve redom vodila 20 godina, a koje je policija zaplijenila prilikom pretresa kuće od Marjanovića.

Sva ta velika i poznata imena se nalaze u Zoričinim spisima, koji su sada u rukama samo policije. U oduzetom materijalima su i pisma koja su ti klijenti slali Zorici, a ona je vodila detaljniju evidenciju o svojim mušterijama, problemima koji ih muče, kao i koliko su oni novca dali.

Zbog toga će tužilaštvo pozivati sve redom Zoričine mušterije na razgovor, kako bi se detaljno utvrdilo da li im je zaista pomogla u vezi sa njihovim problemima ili je sve te ljude samo dovodila u zabludu – kaže izvor iz ove njihove istrage.

Comment for "KONAČNO SE ZNA: Rokovnik Jelenine svekrve okrio ko je ubio Jelenu Krsmanovic"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI