NAJVEĆA NELOGIČNOST "SREĆNIH LJUDI": Jedan lik imao četiri prezimena, a niko nije primetio (FOTO)


By on 2:20 PM

Што је најгоре, четири девојачка...Серије Синише Павића познате су по многим добрим стварима, као што су духовитост, лепо пренесена атмосфера друштва, течни дијалози, развијени ликови и још гомила квалитета. Међутим, познати су и по многим грешкама. Тако на пример често можемо видети истог глумца да игра више ликова (што није страшно, дешавало се и "Сопрановима") или да се неки део радње скроз остави по страни и слично. Али постоји и један крајње бизаран пример "павићевске" омашке.Лик Љиље Драгутиновић вероватно је оборио рекорд са највише девојачких презимена у историји телевизије.


Наиме, у петој епизоди је Султан ослови као Наталија Савковић. Касније, у 32. епизоди Бата Шејн је представља као Наталију Милић. Онда у епизоди број 60, Наталија на рочишту изговара да није више Шћекић (мужа Шћепана, наравно) него Продановић, а само седам епизода касније приликом изрицања пресуде за развод брака, судија чита да је Наталија рођена - Миловановић.


Можда би ваљало да је Павић направио спин-оф серијал који би нам објаснио како је "Луче белопаланачко" имало толике тешкоће са идентификацијом порекла. А и Шћепан би вероватно имао својих питања.

Осам ствари говори да сте интелигентни, проверите ОВДЕ да ли спадате у паметнице.

Comment for "NAJVEĆA NELOGIČNOST "SREĆNIH LJUDI": Jedan lik imao četiri prezimena, a niko nije primetio (FOTO) "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI