NAPOKON SVE RAZOTKRIVENO: Otkrivena konačno prava istina o Jeleninom brutalnom ubici


By on 2:54 PM

Ubica od poznate Grandove pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) sigurno je još u mestu Borči i policija čeka samo njegov prvi pogrešan korak pa da ga napokon uhvati. 

Jelena Marjanović je ubijena prije nešto više od 5 mjeseci na jednome velikom nasipu u naselju "Crvenka" u Borči, a prema trenutno najnovijim informacijama, ubica je vrlo blizak suprugu Zoranu Marjanoviću i njenoj majci Zorici Krsmanović.
Foto: Ilustracija

Na osnovu velikih prikupljenih podataka došli su do jednog pravog zaključka da bi porodica Marjanović, odnosno samo neki njeni članovi mogli da znaju šta se zapravo dogodilo ili čak i ko bi mogao da bude brutalni ubica. 

Prema trenutno velikim prikupljenim infomacijama, iz informativnog razgovora koji su tada vođeni, kako sa svim čalanovima porodice "Marjanović" tako i sa njihovim vrlo bliskim prijateljima i uopšte stanovnicima "Borče", samo suprug od brutalno ubijene pjevačice i njena majka od samoga početka nemaju nikakve veze s ovim ubistvom - rekao je vrlo blizsk sagovornik ovoj istrazi.

Comment for "NAPOKON SVE RAZOTKRIVENO: Otkrivena konačno prava istina o Jeleninom brutalnom ubici"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI