NOVI RAT PINKA I GRANDA: Pogledajte šta su iz ''Granda'' poručili Šabanu Šauliću


By on 3:19 PM

Omiljeni član žirija Saše Popovića, kralj folka Šaban Šaulić, od ove sezone sedeće u konkurentskom žiriju u „Pinkovim zvezdama“! Zvanično saopštenje televizije Pink stiglo je u redakcije svih medija sinoć oko pola sedam.
Ariva

- Folk legenda Šaban Šaulić biće jedan od članova žirija u novoj sezoni „Pinkovih zvezda“. On je nedavno potpisao ugovor za treću sezonu ovog talent-takmičenja. Vidno raspoložen, Šaban je danas imao još jedan u nizu radnih sastanaka s vlasnicima najmoćnije regionalne televizije - stoji u saopštenju TV Pink.

- To nije istina! Pre dva dana sam sedeo sa Šabanom, pričali smo i ništa mi nije spominjao. Pa valjda bi mi on to saopštio?! - bio je u čudu Žika Jakšić, glavni producent „Granda“, a kad smo mu rekli da smo dobili zvanično saopštenje s Pinka, ali i Šabanovu izjavu povodom novog angažmana kod „ružičastih“, Jakšić je maltene zanemeo.

S druge strane, direktor „Granda“ Saša Popović bio je sve vreme nedostupan, dok se njegov pi-ar nije javljao na naše pozive. Šabanov kolega Aca Lukas bio je u šoku.

- Šta kažeš? Nisam čuo to za Šabana! Nemoguće! - bilo je sve što je rekao Aca.

Snežana Đurišić i Ana Bekuta nisu se javljale na telefon, dok Jelena Karleuša nije odgovorila na naše pitanje poslato putem SMS poruke.
SVETPULS.COM

Comment for "NOVI RAT PINKA I GRANDA: Pogledajte šta su iz ''Granda'' poručili Šabanu Šauliću"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI