ODREKLI JE SE RODITELJI: Evo kako je Ceca ostala bez roditelja zbog Arkana


By on 11:54 PM

Ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović, tada Veličković, i Željka Ražnatovića Arkana počela 1993. godine u jednom restoranu. Ipak, kada su se verili i kada su uveliko planirali venčanje, ona je otišla kod roditelja i saopštila im svoju odluku.
Njeni roditelji su mislili da će se Ceca udati za pevača Željka Šašića, a pravo iznenađenje je usledelo kada su čuli da je Arkan taj koji je osvojio njeno srce.

"Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: „Za Šašića? Divno. On je sjajan momak“. Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: „A, Šašić?“ A ja im kažem: „Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!“ Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: „Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!“ Znala sam da me samo plaši. „Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam“, rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu" ispričala je jednom najpopularnija pevačica na ovim prostorima.
pink.rs

Comment for "ODREKLI JE SE RODITELJI: Evo kako je Ceca ostala bez roditelja zbog Arkana"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI