Opet zajedno Cuca: Šaban i ja uživamo u krevetu u Krčedinu! (FOTO)


By on 10:05 AM

Srbijanski pjevač Šaban Šaulić (65) ponovo vara suprugu Gocu s Ivonom Negovanović Cucom (26), ekskluzivno saznaje “Kurir“. Srbijanska pjevačica, koja je 39 godina mlađa od kralja narodne muzike, na svom profilu na Facebooku objavila je statuse i snimke kojima je potvrdila zabranjenu vezu sa Šaulićem…

Njih dvoje su krili od javnosti da su obnovili romansu sve dok bivša učesnica “Parova” i “Farme” nije pobjesnila zbog jednog Šabanovog intervjua, u kome je rekao da je u njegov brak s Gocom sada idealan. Cuca se najprije locirala da je u Krčedinu i objavila video-snimak iz Šaulićeve vikendice.“Jedna trenutna”, napisala je pored snimka na kome leži u Šabanovom krevetu i gleda crtane filmove.

Nakon nekoliko sati čestitala je Bajram u svoje i Šabanovo ime.

“Bajram šerif mubarek olsun svim vjernicima islamske vjeroispovesti od srca želimo. Cuca i Šaban”, poručila je Cuca, koja se na Facebooku predstavlja kao Bela Svon.

ivona-negovanovic-cuca-saban-saulic-bajram-cestitka-krcedin-cestitka-foto-1473974784-992261

Međutim, kad je Šaban to saznao, pjevačica je sve obrisala s društvene mreže, ali smo uspjeli da sačuvamo dokaze.

“Šabanu su prijatelji javili da ga je Cuca spomenula na Facebooku i odmah je izbila svađa u Krčedinu. Bjesan je na nju što mu stvara probleme, pogotovo sada kad je njegova kćerka Ilda pred porođajem, pa ne želi da je potresa. Cuca je shvatila da je pretjerala, izvinjavala mu se i obećala da to nikad više neće uraditi. Možda nekome to djeluje čudno, ali njihova ljubav je toliko jaka i velika da joj je pjevač sve oprostio. Ponovo su zajedno”, otkriva naš izvor.

Pozvali smo Cucu, a ona je pokušavala da svali krivicu na druge.

“Hakovali su mi profil. Kad ja napišem šta sve imam, svi ćete popadati u nesvijest”, bila je kratka pjevačica, dok Šaban nije odgovarao na “Kurirove” pozive…

Comment for "Opet zajedno Cuca: Šaban i ja uživamo u krevetu u Krčedinu! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI