POBESNELA: Ceca u neverici zbog glasina o njenoj porodici: Prijavila sam slučaj policiji


By on 5:04 AM

Nepoznata osoba predstavila se kao sin njenog pokojnog supruga i pretila joj ubistvom. A pričalo se i da se Željko Ražnatović krije na Kipru.

Foto: Arhiva
– Zaista ne znam šta bih rekla na to, to potresa celu njegovu porodicu, decu, mene. Takve stvari nisu za ispiranje usta. Ne daj bože nikome da to oseti na sopstvenoj koži – kaže folk zvezda na priče da je njen suprug negde živ i zdrav.

A nedavne pretnje koje je navodno uputio Mihajlo Ražnatović, sin pokojnog Arkana, putem društvenih mreža, izazvale su mnogo pažnje. Mihailo i Ceca su to zajedno demantovali, a ceo slučaj je prijavljen policiji.

– Nas dvoje se jako dobro poznajemo i znam da on to nije mogao da napiše. Mihajlo nije sklon vulgarnostima i psovkama. Prijavila sam slučaj policiji i još uvek čekam da se odgovorna osoba za te statuse privede. Verujem u naše institucije. Verujem da će ta bolesna osoba biti uhvaćena – rekla je Ražnatovićeva.

– Gledam kako neki ljudi koji ne znaju ništa o meni pričaju o mom životu… Neki koji su gledali u pod kada su se obraćali mom pokojnom suprugu. Oni pričaju i izmišljaju priče o meni i mojoj porodici. To je strašno – kaže Ceca.

Kriminalizovali su me kao ličnost, diskreditovali kao ženu, predstavljali su me kao promiskuitetnu osobu. Jedino još nisam bila pedofil! Sve sam ostalo bila u životu – rekla je Ceca u emisiji “Premijera”.

Kičma mi je još uvek prava

Uprkos svim problemima, Svetlana Ražnatović se trudi da bude nasmejana i raspoložena.

– Ne mogu svi da te vole i da svima budeš mio i drag lik. Ipak, ja se sa svim stvarima nosim dostojanstveno i još uvek nisu uspeli da mi saviju kičmu. Prava sam kao strela – rekla je Ceca, koja je ove nedelje imala nastup u Makedonskoj Kamenici.
Izvor: Blic.rs

Comment for "POBESNELA: Ceca u neverici zbog glasina o njenoj porodici: Prijavila sam slučaj policiji"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI