Pogledajte šta je Aca Lukas poručio hrvatima nakon što je otkazan koncert u Hrvatskoj


By on 5:09 AM

Nakon što je u Hrvatskoj pokrenuta peticija da se zabrane nastupi Ace Lukasa, Saše Matića i Harisa Džinovića na “Rujan festu” u Zaprešiću, mestu u blizini Zagreba, Lukas je odlučio da otkaže svoj nastup i u otvorenom pismu je, bez dlake na jeziku, imao šta da poruči Hrvatima, a naročito tamošnjim hejterima.
Foto: Arhiva

O daljim koracima u vezi sa koncertima u Hrvatskoj ću razmisliti. Da se razumemo, ovim potezom ću razočarati hiljade i hiljade fanova u toj državi, ali tamo gde generalno nisam dobrodošao, naravno da neću ni ići. Ne iz straha, nego iz principa. Ipak, tamo gde su toliko protiv mog dolaska i još kada u medijima dobiju takvu podršku među običnim svetom i pritom me bezočno klevetaju, nazivajući me četnikom i ne znam ni ja kako, ne vidim nijedan razlog da se tamo nađem. 

Žao mi je što je tako, isključivo i samo zbog publike koja me zaista voli i zaista razume – napisao je Aca na početku otvorenog pisma koje je objavio “Kurir”.

Očigledno je da ovi drugi više vole one koji kada iz Srbije dođu u Hrvatsku, kažu kako pevaju na maternjem hrvatskom, a kada se vrate u Srbiju, prave viceve i sprdaju se na vaš račun. Znate, ja nisam takav! Ja pričam i pevam isključivo na srpskom, gde god da sam, ali isto tako poštujem sve druge narode i nacionalnosti koji me slušaju, ali sam uvek Srbin. 

Četnik nisam, a ni partizan, a ni ustaša. I eto moje omiljene reči jer me boli ku**c za sve njih zajedno. Ja širim ljubav pesmom. To sam isto rekao i kada su me u Srbiji napadali zbog hrvatskog dresa i opet bih to uradio. I dalje ću, kada ne igra Srbija, navijati za Hrvatsku, ne da bih se nekom dodvorio kao što to rade mnogi, nego jednostavno zato što imam puno poznanika među hrvatskim fudbalerima i bivšim i sadašnjim, i oni će mi uvek biti bliži od nekog Ronalda – napisao je, između ostalog, Aca Lukas.
Izvor: Kurir.rs

Comment for "Pogledajte šta je Aca Lukas poručio hrvatima nakon što je otkazan koncert u Hrvatskoj"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI