PREMOTALA FILMA: Jeleninu ćerku za 10 godina čeka JEZIVA ISTINA (FOTO)


By on 2:16 PM

Прошло је тачно пет месеци од злочина који је потресао целу Србију.Звезда Гранда Јелена Марјановић убијена је на насипу у Борчи пре тачно пет месеци, а истрага овог злочина потпуно је стала и полиција нема никакав траг који би водио ка убици.Најбољи српски криминолози, анализирајући случај који је потресао Србију, кажу да је очигледно да се Јеленин убица за сада извукао, али да пракса показује да код оваквих злочина он може да буде сасвим случајно откривен и за десет година.


Фактор изненађења


Полицијски експерт Марко Ницовић сматра да убиство Јелене Марјановић изгледа као савршен злочин, али да је увек могућа промена околности која ће раскринкати убицу.


- Колико видим, истрага је у потпуности стала, нема никаквих трагова који би водили ка Јеленином убици, али то је и било очекивано. Прва 72 сата су кључна, па пошто се у том периоду ништа није сазнало, јасно је да је сада немогуће доћи до било каквог трага. Мислим да никаква даље истрага у овом случају не може да помогне. Ипак, пракса показује да овакви филмски злочини могу бити решени и после десет година ако се промени нека кључна околност. Имао сам таквих случајева у пракси. Примера ради, шта ако Јеленина ћерка Јана, када порасте, почне да повезује неке ствари и схвати ко јој је убио мајку. То су околности на које истрага не може да утиче, оне долазе саме од себе и зато Јеленин убица баш и не може да буде сасвим спокојан и сигуран да ће се извући – каже Ницовић.

Comment for "PREMOTALA FILMA: Jeleninu ćerku za 10 godina čeka JEZIVA ISTINA (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI