RAZVODI SE ANA NIKOLIĆ OD RASTE: Njihov razlog zbog koga se razvode baš će vas iznenaditi


By on 12:54 AM

Pjevačica pop muzike Ana Nikolić i njen suprug reper Rasta izgovorili su jedno drugom svoje čuveno sudbonosno DA prije oko mjesec i po dana otprilike, a sada se već tako brzo navodno razvode. 
Njihova velika ljubav privukla je jako veliku veliku pažnju javnosti, mnogi su bili zaista mnogo oduševljeni kada su vidjeli ovaj zaljubljeni par, pa će sada biti šokirani jer je, kako piše “Telegraf” sve je bilo marketinški trik.

Ispostavilo se da je ovo njihovo vjenčanje koje se nedavno odigralo u velikoj beogradskoj opštini Voždovac samo Aninbio dobar marketinški trik, kako bi još više izreklamirala svoj novi album koji je dobila od supruga Raste.

“On je samo zaista lijepo nasjeo na sve te njene trikove–tvrdi izvor blizak novopečenom bračnom paru..Ana i Stefan su zaista u ozbiljnoj bračnoj krizi. Pitanje je dana kada će se samo razići jer, iako žive sada zajedno, to od samog početka nije bilo to. 
Od početka se priča da je Ana samo iskoristila Rastu da ispromoviše svoj zadnji album, a i ja mislim da je sve ovo oko svadbe bio Anin marketing jer njihova ljubav cvjeta samo u svijetu javnosti, dok ovako nikako ne mogu da se sastave.
ekskluziva.ba

Comment for "RAZVODI SE ANA NIKOLIĆ OD RASTE: Njihov razlog zbog koga se razvode baš će vas iznenaditi"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI