RODBINA PREUZELA TELA NASTRADALIH: Devojčica (4) doziva mrtve roditelje!


By on 12:14 AM

Četvorogodišnja djevojčica A. P., čiji su otac Đorđije (31), lekar iz Beograda, i majka Nina Petrović (36) nastradali u nedjelju u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zvornika, čim se probudila iz anestezije, tražila je roditelje i pitala ljekare za njih! Djevojčica se uspješno oporavlja poslije operacije, koja je obavljena u Tuzli.

- Njeno zdravstveno stanje je stabilno, svjesna je i komunikativna. Nalazi se pod stalnim nadzorom ljekara, kako bi bili sigurni da je dobro- saopštili su nam u bolnici.

Poslije direktnog sudara “škode fabije”, u kojoj je bila tročlana porodica, sa kamionom “mercedes” vatrogasci su iz smrskanog automobila izvukli djevojčicu, koja je poslije ukazane prve pomoći u Domu zdravlja u Milićima odmah prebačena u Opštu bolnicu u Zvorniku. Ubrzo poslije toga dijete je uz medicinsku pratnju upućeno na UKC Tuzla, gdje je i operisano.

Kako saznajemo, Đorđije je radio kao ljekar u Domu zdravlja u ulici Goce Delčeva, na Novom Beogradu. Njegove kolege su juče bile u šoku, a o Đorđiju su imali samo riječi hvale. Pognutih glava, sa suzama u očima, odbijali su da pričaju. Pacijenti koje smo sreli u Domu zdravlja govorili su pohvalno o njemu.

- Bio je divan ljekar! Cijela moja porodica se kod njega lečila. Bio je pozitivan i uvek nasmijan. Nažalost, divni i mladi ljudi stradaju - rekao nam je jedan njegov pacijent.

Njegova supruga Nina radila je na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Njene kolege jučer su bile zatečene kada smo ih pitali za koleginicu.

- Zar Nina tako da nastrada?! Znate li vi kakva je to žena? Uspješna, kulturna, odmjerena! Nedjelju dana prije tragedije bila je na službenom putovanju i bez problema je vozila automobil. Stalno je pričala o suprugu i kćerki. Znam da se mučila sa alergijom, ali nije pila lijekove. Izbjegavala je tablete, jer je planirala još jedno dijete - rekla nam je njena prijateljica.

Comment for "RODBINA PREUZELA TELA NASTRADALIH: Devojčica (4) doziva mrtve roditelje! "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI