ŠOK SKANDAL: Nećete verovati koji naš političar u tajnosti posećuje porodicu Marjanović


By on 1:09 AM

Misterija ubistva pjevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33) nije razriješena ni nakon pet i po meseci od otkrića njenog unakaženog tijela na nasipu u selu Crvenka kod Borče. Obimna istraga, koja se neprekidno vodi, nedavno je razotkrila još jednu bizarnu činjenicu, koja je donekle potkrijepila čaršijske glasine i spekulacije da Marjanovići od ranije imaju kontakt s jednim visokim državnim funkcionerom.

Naime, kako Kurir saznaje, pomenuti političar posjećivao je Marjanoviće u vrijeme kada njihova kuća nije bila označena kao poprište gnusnog zločina, već mjesto na koje su ljudi sa svih strana dolazili da bi se liječili alternativnom medicinom. Svekrva ubijene pevačice Zorica Marjanović bila je poznata kao iscjeliteljka i najtežih bolesti, a liječila ih je bioenergijom. Dobar glas o čudotvorki iz Crvenke dospio je tako i do aktuelnog visokog državnog funkcionera. On je kod Zorice nekoliko puta dovodio svoje dijete, jer je imalo hronične zdravstvene tegobe.

- Nakon nekoliko seansi dijete funkcionera je, navodno, potpuno izliječeno, zbog čega je on bio neizmjerno zahvalan Zorici Marjanović, diveći se tome što može da liječi bioenergijom. Međutim, nakon ubistva pjevačice taj funkcioner je na sve načine pokušavao da se ogradi i sakrije da poznaje Marjanoviće - kazao je za Kurir izvor iz istrage.

- Sumnje policije da je porodica ubila pjevačicu natjerala je funkcionera da na sve moguće načine pokuša da zataška da poznaje Marjanoviće, kao i da je ikad odlazio u njihov dom. U tome, međutim, nije sasvim uspio - dodaje naš izvor.

Marjanovići godinama žive u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan biznismen.- Zorica je tom čovjeku pomogla nešto u vezi s njegovim sinom, pa joj je on zauzvrat poklonio kuću. Taj čovjek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih moći spasla sina - kaže naš sagovornik.
KURIR.RS

Comment for "ŠOK SKANDAL: Nećete verovati koji naš političar u tajnosti posećuje porodicu Marjanović"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI