TOMINA UDOVICA OTKRILA PEVAČEVU POSLEDNJU ŽELJU: Ležao je na samrtnoj postelji i zamolio me...


By on 11:48 PM

Veliki koncert sećanja na Tomu Zdravkovića biće održan u Areni, 28. septembra, povodom obeležavanja 25 godina od njegove smrti.

Na spektaklu će učestvovati mnoge regionalne muzičke zvezde - Snežana Đurišić, Aco Pejović, Aca Lukas, Novica Zdravković, Zoran Kalezić...
Toma je bio i ostao jedna od najvećih legendi, kralj kafana i boem, veliki sanjar koji je mnogo puta dotaka dno života i nesebični osobenjak.

Pevačeva udovica Gordana Zdravković otkrila je poslednju želju Tome Zdravkovića. Naime, na samrtnoj postelji suprugu Gordanu je zamolio da zajedno sa sinom Aleksandrom pobegne daleko iz Srbije, od rata koji se tada spremao.

"U bolnici, kada je shvatio da je kraj, kada se spremao rat, stalno mi je govorio skloni ovo dete odavde. Beži odavde, nemoj da Saša doživi rat. To je njemu bilo strašno jer je on preživeo rat i njemu je bilo u glavi da ga što pre odvedem da ne doživi. Posle svega toga, nisam imala šta da tražim ovde. Nisam bila zaposlena, materijalna sredstva su bila jako loše. On je godinu dana bio u bolnici i jako mnogo sam para potrošila na njegovo lečenje. Gde god je moglo da se nabavi u Evropi, nabavljali smo da se spasi", ispričala je Gordana.
kurir.rs

Comment for "TOMINA UDOVICA OTKRILA PEVAČEVU POSLEDNJU ŽELJU: Ležao je na samrtnoj postelji i zamolio me..."

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI