UMIRU OD GLADI: Porodica ubijene pevačica umire od gladi, ostali bez dinara!


By on 1:01 AM

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče, i njegova porodica upali su u tešku finansijsku krizu, pa je njena svekrva tražila od policije da joj vrati njena „sredstva za rad”, koja su joj oduzeli inspektori nakon Jeleninog ubistva, saznaje „Alo!” od izvora bliskih tužilaštvu.
Foto: Printscreen

Međutim, od toga zasad nema ništa, jer je policija saterala Zoricu Marjanović u ćošak krivičnom prijavom da se bavila nadrilekarstvom, pa joj je do daljeg zabranjen biznis. Ovom prijavom policija je pritisla Marjanoviće i zavrnula im slavinu, zahvaljujući kojoj su 20 godina lepo živeli.

Prema saznanjima našeg lista, Zorica Marjanović je tražila da joj se vrate njene ikone, slike svetaca i karte, kako bi mogla da nastavi da se bavi „lečenjem”.

- Marjanovićima od ubistva Zorice ne cvetaju ruže, pa su stegli kaiš, jer su potrošili ušteđevinu kada je Jelena ubijena. Zoran već pet meseci ne komponuje, a Zoricu su napustile mnoge mušterije iz straha da ih ne snime novinari, ali i policija. Zorica je do Jeleninog ubistva imala dnevno na destine mušterija, koje je primala u jednoj posebnoj prostoriji, od koje je napravila svojevrsnu „božju kuću”. U toj izdvojenoj prostoriji imala je gomilu načičkanih ikona i slike svetaca, a u toj sobi je primala ljude koji su od nje tražili pomoć - priča izvor „Alo!” i navodi da je naredbu za oduzimanje stvari od Zorice Marjanović izdao tužilac.

- Marjanovići ranije nisu oskudevali u novcu, jer je Zorica imala brojne mušterije, koje su se u beznađu hvatale za svaku slamku. Neki od njih su pričali da im je pomogla. Ona nije imala tarifu, već je klijentima govorila da ostave koliko imaju na neku od ikona. Sigurno su imali dobru zalihu para, koju su potrošili na sahranu, spomenik, ali i na advokate - dodaje sagovornik našeg lista.
ALO.rs

Comment for "UMIRU OD GLADI: Porodica ubijene pevačica umire od gladi, ostali bez dinara!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI