ARKANOV DVOJNIK OTIŠAO PRED CECINU KUĆU: Evo šta mu se tamo dogodilo (VIDEO)


By on 3:37 PM

Fotografije Darko Mališa dvadesetak dana su pobudila čitavog regiona i ponovno podstaklo teorije zavjere da je komandant Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana živ. Darko je u intervjuu za pravosuđe, rekao je da mu je žao što njegove fotografije su dovele do medija da je eksplozija također poznat kao Arkan, i bio je posebno žao za porodicu da je Arkan sve to čitati i gledati.

Arhiva

Darko kaže da nije imao namjeru da napravi gužvu da je slika postavljena samo na svoj Facebook profil i ne znaju da su zbog medija.

On je objavio fotografije na kojima pozira slično obučen kao Arkan ili karakteristika ili stav da je sve ostalo na Facebooku u okviru svoje prijatelje. Zbog sličnosti sa Arkanom prijateljima Darko nadenuli ime Darkan.

Darkan je skroman momak koji živi u selu rada na svojoj farmi, gusli, piše pjesme i izuzetno je zabavan sa jakim smislom za humor. Kada razgovarate sa njim možete vidjeti da pored sličnosti sa Arkanom ima mnoge druge osobine koje ga čini vjerojatno da je Darko čini život u šumi, a ne na televiziji kao voditelj ili glumac.

Comment for "ARKANOV DVOJNIK OTIŠAO PRED CECINU KUĆU: Evo šta mu se tamo dogodilo (VIDEO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI