DEČACI ZA PRIMER: Vratili novčanik sa 450 evra i 100 dolara i odbili nagradu (FOTO)


By on 4:00 AM

Igor Vujičić, Stefan Perović i Ela Popović, hercegnovski osnovci, našli su nedavno novčanik, a potom i vlasnika Veselina Bilbiju i vratili mu i novac i dokumentaHERCEG NOVI - Igor Vujičić, Stefan Perović i Ela Popović, hercegnovski osnovci, našli su nedavno novčanik sa 450 evra i 100 dolara, a potom snalažljivo našli vlasnika Veselina Bilbiju i vratili mu i novac i dokumenta. Stefan je pronašao novčanik i kaže ni u deliću sekunde nije pomislio da ga zadrži.


- Imam telefon, bicikl, meni ne treba novac, želeo sam samo da moji drugari i ja vratimo novac čoveku kome pripada. Ela je uzela novčanik i odnela ga kući da kaže mami šta se dešava - ispričao nam je Stefan.

Igor je pogledao dokumenta, a onda se setio da u košarkaškoj ekipi imaju dečaka koji se takođe preziva Bilbija.

- Drugovi su mi rekli da nema šanse da je to neko njegov, zato što na dokumentima piše da je taj čovek iz Bosne, a ja sam se setio da je jednom sa našom ekipom na Zlatibor putovao i taj dečak i da i on ima bosanski pasoš. Kontaktirao sam s njim preko "Fejsbuka", a on mi je rekao da je njegov tata izgubio novčanik - potvrdio je sumu novca i ime, pa sam se dogovorio sa Elom da se nađu, i njegov tata je preuzeo novčanik i pare - ispričao je Igor.

Veselin Bilbija kaže - kada izgubite poslednji cent očekivano je da ste očajni, ali pomirio sam se sa tim da sam izgubio novac, i da treba ići dalje.

- Onda me je sin pozvao i rekao mi da su njegovi drugari našli novčanik. Zahvalan sam deci što su mi vratila novac, posebno roditelju koji skoro godinu nije primio platu, a podržao je decu da vrate sav novac i dokumenta. Koliko god da im se zahvalim bilo bi malo - priča Bilbija, i ističe da veruje da bi i njegova deca postupila isto.

- Hteo sam da častim te mališane, ali oni nisu hteli ništa pa sam im kupio čokoladu. Zahvalio bih se i roditeljima koji su decu ovako vaspitali - priča Bilbija.

Comment for "DEČACI ZA PRIMER: Vratili novčanik sa 450 evra i 100 dolara i odbili nagradu (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI