Kompletna ispovijest oca Sanjina Sefića koji je pregazio ove dve devojke na pešačkom!


By on 4:04 AM

Samo da mogu na pet minuta da vratim svijet, da vratim vrijeme, ne znam da mi ko šta nudi, da umrem odmah tog momenta, ali bih volio samo da mogu da vratim ove curice. Ne mogu reći koliko mi je žao, ali ono što se piše u javnosti u vezi s našom porodicom, osamdeset posto nije tačno. Ne branim svog sina, 
Foto: Printscreen
Bože sačuvaj, neka odgovara za ono što je uradio, ali i drugi su bježali, a nije vođena ovolika medijska hajka.  Kazao je ovo u ekskluzivnoj izjavi za „Avaz“ Jasmin Sefić, otac uhapšenog Sanjina, koji je automobilom usmrtio dvije djevojke u Sarajevu, a zatim pobjegao.

Jasmin Sefić, kojem je ovo prva izjava za medije nakon tragedije, kontaktirao nas je nakon što smo ga ranije jučer zamolili da on iznese svoje viđenje svega što se dešavalo, počev od ponedjeljka navečer i stravične nesreće. U telefonskom razgovoru za Avaz, Jasmin Sefić kaže da su napisane i izrečene mnoge neistine u proteklih nekoliko dana o njemu i njegovoj porodici.

- Pale su dvije mrtve dječije glave. Moje dijete ide na robiju i tri su porodice unesrećene. Ali, napisano je mnogo toga što nije istina. Nama niko nije dao ni priliku da kažemo bilo šta. Tri dana sjedim u stanu, niko nam se nije obratio, a s druge strane piše se da sam i ja pobjegao - kaže Jasmin Sefić.

U potresnoj izjavi ističe kako bi, da može vratiti vrijeme, sve učinio da spasi život djevojčica.

- Mogu reći ovo: Samo da pet minuta mogu da vratim svijet, da vratim vrijeme, da mi ne znam ko šta nudi, da odmah istog momenta umrem, ali samo da mogu ove curice da vratim. Odmah bih to iste sekunde uradio. Znaju to policijski inspektori s kojima sam proveo noć. Jer, stvarno mi je žao ove djece, ne mogu reći koliko mi je žao. Ja se kajem i zbog svoga djeteta, ali i moje dijete duboko se kaje – priča nam Jasmin Sefić.
Izvor: Ekskluziva.ba

Comment for "Kompletna ispovijest oca Sanjina Sefića koji je pregazio ove dve devojke na pešačkom!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI