KRV DA VAM SE ZALEDI: Ovaj MONSTRUM brutalno je pretukao strinu!


By on 2:25 PM

Jovica Meletin uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju strinu Ankicu Meletin (70) u njihovoj kući u mestu Gaj kod Smedereva.

Kako saznajemo, Jovica je bez povoda nasrnuo na nesrećnu staricu i polomio joj ruku, tri rebra, zube i zadao joj više udaraca po glavi i telu, a kad je policija došla u njihovu kuću, izmislio je da su im razbojnici upali u dom, unakazili Ankicu i ukrali im novac.
Foto: Arhiva

 Jovica je u nedelju oko ponoći pijan nasrnuo na Ankicu i besomučno je udarao. Tukao ju je rukama i nogama, šutirao je i gazio dok se nije onesvestila. Čak ju je tukao i pištoljima. Toliko ju je udarao da se žena onesvestila. Soba, kupatilo, zidovi, kao i Jovičino odelo bili su natopljeni krvlju - kaže za Kurir Kosta Filipović, poznanik nesrećne starice.

On objašnjava da je Jovica mislio da je ubio Ankicu jer je izgubila svest, pa je sam pozvao policiju i smislio priču o lopovima.
- Bio je ubeđen da je Ankica preminula od batina, a mislim da mu je to i bila namera. Onesvešćenu ju je odvukao do kupatila, oprao krv sa nje i vratio je u sobu. Tada je pozvao policiju i ispričao im da nije bio kod kuće i da je zatekao užasan prizor kad se vratio. Za prozor koji je prethodnih dana sam polomio u nastupu besa rekao je da su ga razbojnici polomili - kaže Filipović.

Međutim, lekari Hitne pomoći uspeli su da osveste Ankicu.
- Kad je videla da je tu i policija, oslobodila se. Jecajući je objasnila inspektorima da ju je zapravo rođak unakazio. Policajci su tada uhapsili nasilnika i našla dva pištolja kojima ju je tukao - kaže naš sagovornik.
Kurir.rs

Comment for "KRV DA VAM SE ZALEDI: Ovaj MONSTRUM brutalno je pretukao strinu!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI