NJENA SUDBINA JE POTRESLA SKORO CELI REGION: Evo šta se nakon svega desilo sa prebijenom Marijom Ferizović


By on 3:23 PM

“Bila sam skoro kod javnog tužioca. Prisjećajući se svega loseg sto mi se bilo desilo, smogla sam nekako svoje velike snage i ponovo preživjela golgotu iz mesta Kaluđerice. Pristala sam i da budem glavni svjedok i pridružila sam se uzasnom gonjenju mog trenutno nevjenčanog supruga Ahmeta Marinkovića, za sve uzasno zlo koje mi je on uradio, rekla je za magazin “Kurir” Marija Ferizović.

Mariju je, kako smo svi i mnogo ranije pisali, krajem prošlog mjeseca njen nevjenčani suprug Ahmet dva dana sa njihovom djecom držao skroz zaključanu u iznajmljenom stanu i oba dana se nad njom se brutalno i zvjerski iživljavao.Poslije ovog uzasno-stravičnog događaja, 
Kurir je bio pokrenuo akciju pomoći ovoj stvarno nesrećnoj ženi, kao i veliku akciju protiv nasilja u Srbiji. Marija je tada bila operisana, pronašli smo joj posao u “AMSS”, a i zajedno smo proslavili prvi rođendan njenoj najmlađoj djevojčici.

Comment for "NJENA SUDBINA JE POTRESLA SKORO CELI REGION: Evo šta se nakon svega desilo sa prebijenom Marijom Ferizović"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI