Oženiše se oba sina princa Tomislava, a evo kako izgledaju njihove princeze! (FOTO)


By on 4:11 AM

Đorđe (32) venčao se u avgustu s Felon Rejman, prvakinjom u karateu, dok se Mihailo (31) ženi Ljubicom Ljubisavljević u nedelju na OplencuOba sina princa Tomislava Karađorđevića, Mihailo (31) i Đorđe (32), u razmaku od samo nekoliko meseci stali su na ludi kamen!


Princ Đorđe se u avgustu venčao s Felon Rejman u Engleskoj, a princ Mihailo, koji je sudbonosno „da“ takođe izgovorio u Velikoj Britaniji, u nedelju će na Oplencu obaviti i crkveno venčanje. Princ Mihailo će se na večnu ljubav svojoj izabranici Ljubici Ljubisavljević zakleti u Crkvi Svetog Đorđa, koja za njega ima veliku važnost jer je, kako kaže, tamo proveo najlepše godine svog detinjstva s porodicom.

- Uvek sam znao da će moja izabranica biti devojka iz naše zemlje. Otkad smo se upoznali, Ljubica i ja smo nerazdvojni. Spajaju nas iste vrednosti i ljubav prema Srbiji! - kaže princ Mihailo za Kurir i dodaje da će venčanje biti održano prema srpskim običajima.Nakon venčanja u crkvi, svečani prijem, kojem će prisustvovati članovi porodice Karađorđević, prijatelji i brojne ugledne zvanice iz javnog života Srbije i inostranstva, biće upriličen u Belom dvoru, a predstavljaće spoj tradicionalnog i modernog.
Princ Mihailo kaže da mu je želja da s Ljubicom, koja je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu, nakon venčanja nastavi da živi u okolini Beograda.
- Moj pokojni otac Tomislav je izuzetno voleo našu zemlju i ljude - to je bio fokus svih njegovih delatnosti. Nastavljam njegovim putem. Trenutno sam na magistarskim studijama u Engleskoj, a tema mog rada je privlačenje inostranih investicija u Srbiju, u cilju podrške kvalitetnim poslovnim idejama naših ljudi - objašnjava princ.Njegov brat Đorđe, kako saznajemo, takođe planira da u Srbiji obavi crkveno venčanje. Njegova supruga, princeza Felon je bila prvak Evrope i Velike Britanije u karateu, sportu u kojem princ Đorđe ima crni pojas

Comment for "Oženiše se oba sina princa Tomislava, a evo kako izgledaju njihove princeze! (FOTO) "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI