POSLEDNJI POZIV BIO SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Tajna poslednjeg poziva brutalno ubijene pevačice Jelene


By on 12:53 AM

Monstruozno ubijena poznata pjevačica Zvezde Granda Jelena Marjanović svoj posljednji razgovor sa svog mobilnog telefona nije obavila sa svojim dragim suprugom Zoranom, već sa nekim izvijesnim muškarcem čiji je identitet utvrđen detaljnom istragom policije. 
Foto: Arhiva
Na dan kad je pjevačica bila nestala, pjevačica je obavila nekoliko svojih telefonskih poziva. Jelena je tada bila razgovarala sa svojim suprugom Zoranom i majkom Zoricom Krsmanović, vjerovalo se da su oni bili posljednji sa kojima je ona tada razgovarala.

Svi njeni telefonski razgovori koje je brutalno ubijena pjevačica imala su detaljno evidentirani, inspektori su nakon svoga dužeg analiziranja došli do jednog ponovonog zaključka da se možda baš u njima krije jedan detalj koji im samo nedostaje da sklope sve svoje kockice i riješe napokon ovu veliku misteriju koja traje preko šest mjeseci. 

Istragom je tada utvrđeno da da se pjevačica neposredno prije svoga nestanka i ubistva čula sa suprugom Zoranom i majkom, ali i sa još jednom osobom – objasnio je izvor blizak nasoj istrazi.

Comment for "POSLEDNJI POZIV BIO SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Tajna poslednjeg poziva brutalno ubijene pevačice Jelene"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI