SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE: Pogledajte šta je poslednje rekla Jelenina majka pred svoju smrt


By on 11:50 PM

orica Krsmanović (53), majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), umrla je juče oko 11 sati u porodičnoj kući u Borči dozivajući svoju mrtvu ćerku!

Majka ubijene pevačice „Granda”, koja nije dočekala da sazna ko je ubio njenu mezimicu, izdahnula je na rukama svoje rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod svoje ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani.
- Dan pred smrt Zorica je malo živnula. Međutim, tokom jutra joj je opet pozlilo, pa joj je sestra priskočila upomoć, ali joj je ona umrla u naručju - priča rođaka porodice.

Prethodne večeri Zorica je od zeta Zorana Marjanovića (38) tražila da joj dovede unuku Janu, što je on za „Alo!” i potvrdio.

- Ovo je strašno. Cela ova godina je tragična. Iako sam znao da je bolesna, nisam verovao da će tako brzo otići. Sinoć sam se čuo sa njom i dogovarali smo se da joj dovedem malu Janu. Razgovor je protekao normalno. Zorica je bila svesna, komunikativna, a poslednje što mi je rekla bilo je: „Zorane, dovedi mi sutra malu Janu da je vidim” - rekao je Zoran za „Alo!”.

Zoran kaže da će Zorici biti zahvalan dok je živ.
- Zorici sam zahvalan što je rodila takvu ćerku i što ju je pravilno usmerila u životu. Takva osoba u današnje vreme je retkost - rekao nam je Zoran neposredno nakon što je Zorica preminula, a onda ga je glas izdao i zaplakao je.

Zoran je juče oko 14.30 sa bratom Milošem stigao u Zoričinu kuću, a iz auta je izašao pognute glave, skrivajući pogled pun suza iza naočara. Pola sata kasnije napustio je Zoričinu kuću ne dajući izjave medijima.

U kuću porodice Krsmanović juče su pristizali rođaci, komšije i prijatelji, a unutra su se čuli jecaji Zoričine najmlađe sestre Ljubice: „Joj, Zoko moja, što nam ode, što nas ostavi?”

- Zoricu je dotukla Jelenina smrt. Pre godinu dana joj je otkriven karcinom materice i to je bio šok za sve. Ali kada je ubijena Jelena, ona je opet klonula i jedina želja joj je bila da se otkrije ko je ubio njenu jedinicu. Imala je volju da se leči zbog unuke Jane i da bi doživela da Jelenin ubica bude otkriven, što je svakog dana govorila, ali smrt je bila brža. Samo je govorila: „Da vidim tog ubicu i pitam ga zašto mi ubi dete“ - priča Zoričina rođaka.

Zorica je u petak, na lični zahtev, izašla sa VMA kako bi prisustvovala ćerkinom pomenu, ali zbog lošeg stanja nije mogla da ide. Zoričino telo će najverovatnije biti u kući do danas kako bi se od nje oprostila njena rodbina. Ona će biti sahranjena sutra na groblju Zbeg u Borči, pored supruga Dušana, a blizu Jeleninog groba.

Dok se borila sa opakom bolešću, Zorica Krsmanović je čekala dan kada će ubica njene jedinice biti otkriven. Izdvajamo njene izjave koje je davala medijima u proteklih šest meseci.

- Čekam dan kada će da uhvate zver koja je ubila moju Jelenu. Želim da ga pogledam u oči i pitam: „Zašto?”. Samo da mogu mirno da odem sa ovog sveta.

- Čujem razne priče o Zoranu. Ne branim ga, ali ne mogu da kažem ružnu reč o njemu. Prema meni je korektan.

- Svaki dan idem ćerki na grob. Sve mislim da je ovo košmar iz kojeg ću se probuditi i ponovo videti moju Jelenu živu. Svake noći je sanjam, moje dete, moju Jelenu.

- I sada okrenem Jelenin broj. Zovem po navici... Mahinalno pritisnem njen broj, ali mi se sa druge strane niko ne javi...

- Nije me briga šta će biti sa mnom. Ako postoji drugi svet, idem kod moje ćerke. Ne mogu pred nju sa sumnjom da će njeno ubistvo proći tek tako i da niko neće odgovarati za njega.

- Eto mene, kćeri, uskoro kod tebe! Majka tvoja više nema snage. Mnogo mi je teško, moje srce neće izdržati.
Izvor: ALO.rs

Comment for "SRCE ĆE VAM PUĆI OD TUGE: Pogledajte šta je poslednje rekla Jelenina majka pred svoju smrt"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI