VELIKA TRAGEDIJA: Otac pronašao mrtvu kćerku u krevetu!


By on 3:08 PM

“Beživotno tijelo djevojke T.M. (26) iz Melenaca, pronađeno je u porodičnoj kući u tom selu”. Policija je obavila uviđaj, obaviješten je Viši javni tužilac u Zrenjaninu, “a tijelo preminule poslato je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu”.


Iz Policijske uprave u Zrenjaninu samo su potvrdili smrt ženske osobe i činjenicu da je tijelo upućeno na obdukciju, nakon čega će se pouzdano znati i uzrok smrti.

“Djevojka je u kući živjela sa ocem “Radovanom M”. koji je o njoj brinuo, jer je bila bolesna.
Istražni organi obavili su uviđaj, ali zasad nema bližih informacija o tragediji koja je potresla mještane Melenaca”.

U zrenjaninskoj policiji kratko su potvrdili da je u Melencima pronađeno beživotno tijelo mlađe ženske osobe, ali da uzrok smrti još nije poznat.

“Djevojčin mlađi brat i majka koji su došli u Melence nakon što su saznali za smrt T. M. nisu htjeli da govore za medije”.

Komšije iz oblližnjih kuća u Melencima kažu da je “Radovan imao teškoća da se brine o kćerki, zbog prirode njene bolesti”. Kćerku je jutros pronašao mrtvu u krevetu.

“On je za čuvanje kćerke i brigu o njoj bio angažovao i jednu mještanku Melenaca, jer je zbog prirode posla radnim danima bio odsutan. Vikendima je sam brinuo o T.M”.

Comment for "VELIKA TRAGEDIJA: Otac pronašao mrtvu kćerku u krevetu! "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI