ZLOČIN KOJI JE MNOGE SKAMENIO: Policajci nisu mogli verovati svojim očima šta su sve pronašli na njivi iza kuće!


By on 3:05 PM

Okružni sud u gradu Doboju danas je izrekao presudu Vojkani Bogojević (53) iz Trnjana, “općina Doboj”, optuženoj za brutalno ubistvo male dvije bebe koje je rodila njena skroz “mentalno” zaostala kćerka Sanja Bogojević (26) u Doboju. Tužilaštvo je odmah bilo navodno nudilo ovoj brutalno optuženoj sporazum o priznanju krivice i strogu petogodišnju zatvorsku kaznu, ali ona nije na to zeljela da pristaje, pišu “Nezavisne novine”.Na osnovu jednoga sporazuma o priznanju glavne krivice ranije je za ovu obljubu nad potpuno nemoćnom osobom na jednu trogodišnju kaznu zatvora osuđen takodjer i Sanjin rođak Rade Bogojević (54), otac jedne od ove 3 bebe koje je ona bila rodila.
Arhiva
Za isto ovo brutalno krivično djelo po 6 mjeseci zatvora dobili su takodjer i Žarko Cvijetić iz Skugrića, kod Modriče, i Vid Janković iz “Dugog Polja”, kod Modriče, koji su takodjer bili prihvatili sporazum o priznanju ove glavne krivice.Svi oni su godinama imali odnose sa ovom Vojkaninom kćerkom Sanjom, koja je od davne 2011. do 2015. godine rodila 3 bebe, 2 je odmah ubila Vojkana i njihova tijela su bila pronađena na jednoj njivi u blizini kuće odo ovih “Bogojevića”, a jednoj je presudila mentalno zaostala djevojka..

Comment for "ZLOČIN KOJI JE MNOGE SKAMENIO: Policajci nisu mogli verovati svojim očima šta su sve pronašli na njivi iza kuće!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI