Aleksandra Prijović trudna? Stižu rode!(FOTO)


By on 7:39 AM

Jedna od najpopularnijih pjevačica „Granda“ Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović čekaju bebu, ekskluzivno saznaje Kurir! Prema saznanjima, folkerka se povjerila prijateljima da sumnja na trudnoću zbog istaknutih simptoma koje ima već dvije nedjelje.Brenina i Bobina snajka osjeća promjene u organizmu koje ukazuju na drugo stanje, a razlog više da posumnjaju je to što su posljednja tri mjeseca radili upravo na tome da postanu roditelji.


- Aleksandri već mjesec i po dana kasni menstruacija, a to joj se ranije nije dešavalo. Takođe joj je pojačan apetit i bukvalno više ne bira ni šta jede ni u koje doba dana i noći uzima hranu. Rekla nam je da ima osjećaj da je trudna. Kaže da je Filip presrećan, a ona ga smiruje jer mora prvo da ode na pregled. Ne znam da li su rekli Breni i Bobi - otkriva naš izvor i dodaje da Prijovićeva često mijenja raspoloženje.

- Čas je nasmijana i raspoložena, čas je nervozna. U posljednje vrijeme žali se na umor i mučninu, pa je u više navrata na nastupima tokom pauze sjedila i odmarala se zbog naglog pada energije, iako ima običaj da u to vrijeme đuska s dečkom i društvom u separeu - kaže jedan Aleksandrin prijatelj.

Pozvali smo pjevačicu za komentar, a ona je bila prilično zbunjena našim pozivom i pitanjem o trudnoći.

- Baš ste me zatekli! - rekla je poslije kraće pauze.

- Molim vas, nemojte još ništa da objavljujete. Rano je još da govorim o tome, čekam da se vratim s puta i odem na pregled. Nije vrijeme za tu temu dok se sve ne isprovjerava - rekla je folkerka za Kurir.

Njena buduća svekrva Lepa Brena nije odgovarala na pozive.
(Kurir)
JOŠ NA TEMU " ALEKSANDRA PRIJOVIĆ "

Comment for "Aleksandra Prijović trudna? Stižu rode!(FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI