Đani o Karleuši: Da ne izgleda kao striptizeta pjevala bi samo u WC-u! Prilikom komentarisanja jednog (FOTO)


By on 7:53 AM

Prilikom komentarisanja jednog od kandidata u Zvezdama Granda, Jelena Karleuša se osvrnula na Radišu Trajkovića Đanija, budući da je takmičar o kome je reč nosio majicu sa natpisom No Đani – No Party.
“Đani je doživeo blistavih, dijamantskih pet minuta. Ako može Đani, možeš i ti da budeš zvezda. Ti jesi bucko, ali nisi mutavi bucko. Ali moraš da smršaš”, posavetovala je Jelena kandidata koji joj se dopao ne samo zbog samog pevanja, nego i zbog nonšalantnog kontakta sa žirijem.Međutim, Đaniju se nisu dopali ovi komentari, pa je kratko prokomentarisao Karleušu rečima: “Treba da je bude sramota mene da proziva. Da nije u Zvezdama Granda niko više ne bi znao za nju. Zato je na Ušće dovela pet ljudi. I upoređuje se sa Cecom. Nažalost, svi znamo kako peva ta fina dama. Da ne izađe obučena kao striptizeta, pevala bi u kupatilu, a možda ni tu. Ne vređam, ali šta da pričam o nebitnom liku”, izjavio je pevač za Kurir.

Comment for "Đani o Karleuši: Da ne izgleda kao striptizeta pjevala bi samo u WC-u! Prilikom komentarisanja jednog (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI