ĐANIJEVA SUPRUGA NA SAMRTI: ''Žena mi je trudna u 49. godini! Umreće ako rodi!''


By on 3:02 PM

Ova vest zatekla je bračni par, koji ima troje dece, jer ni pevač ni njegova žena bebu nisu planirali. Trudnoća se slučajno dogodilo, ali i pored velike želje da se beba rodi, lekari su im savetovali da se zbog velikog rizika po Slađin život trudnoća ipak prekine.

- Slađa se u poslednje vreme nije dobro osećala. Imala je vrtoglavicu i mučninu, pa je otišla kod lekara. Nakon što su urađene krvne analize, otkriveno je da je peti put u drugom stanju. Ona, pored troje dece sa Ðanijem, ima i sina iz prvog braka. Kad joj je lekar saopštio da je trudna, bila je u šoku - kaže naš izvor, blizak porodici Trajković, i dodaje:

- Kad se malo smirila, umesto da se raduje, usledio je novi šok. Doktor joj rekao da joj ne savetuje da zadrži bebu. Kući je otišla uznemirena i sve ispričala Ðaniju. On joj je rekao da će je podržati šta god da odluči, ali da mu je njen život na prvom mestu. Stavio joj je do znanja da je potrebna i njemu i njihovoj deci - završava naš izvor.

- Rano je da se o tome govori. Da je situacija drugačija, vrištao bih od sreće, ali kako da se radujem kad je život moje Slađe ugrožen. Ona mi je najvažnija na svetu. Podarila mi je troje predivne dece i sve na svetu bih dao da mi rodi još jedno. Molim vas da me razumete, veselićemo se ako sve bude kako treba - rekao je folker, dok Slađa kaže da konačnu odluku još nije donela.

- Ovo je za mene šok. Najmanje što sam želela, a i očekivala, bilo je da ostanem u drugom stanju. Iako lekari nisu za to, želim da zadržim bebu, ali razmisliću dobro o svemu - kaže Slađa.

Comment for "ĐANIJEVA SUPRUGA NA SAMRTI: ''Žena mi je trudna u 49. godini! Umreće ako rodi!''"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI