BRUTALNA SVAĐA RADE I SAŠE POPOVIĆA: Popović izbacio Radu iz emisije!


By on 5:46 AM

Jedino tako mogu da stignem na sve. Da me ne bi čekali svaki put, najbolje je da ne budem u žiriju šoua „Neki novi klinci“, rekla je pevačica.

Rada Manojlović rešila je da napusti žiri takmičenja „Neki novi klinci“ zbog nesuglasica s kolegama! Pevačica zbog silnih obaveza kasni na svako snimanje, i to po nekoliko sati, što je njene kolege razbesnelo.


Kako saznajemo, neki članovi žirija žalili su se i Saši Popoviću, pa je i on uticao da se promene sudije u tom šouu.

- Njene kolege su besne jer je na snimanje poslednje emisije kasnila čak sat i po. Žalili su se da ona nije jedina koja ima obaveze i da je to nepoštovanje ostalih članova žirija - rekao nam je izvor iz „Granda“.

Rada se pravda da je najbolje da napusti emisiju jer ne može sve da postigne! Folk pevačica je bila utučena dok je to izjavljivala, očigledno zato što joj je neko od kolega i lično zbog toga zamerio.


- Mogu da umrem ili da počnem da se drogiram, pa da stignem sve. Ja radim, imam dosta nastupa, tako da mi je žao što ne mogu da ih ispoštujem. Da me ne bi čekali bespotrebno, najbolje je da ne budem u žiriju - rekla je pevačica za „Ekskluziv“.

Osim nje, u žiriju se smenjuju i Ivana Selakov, Bane Mojićević, Darko Lazić, Haris Berković.


Comment for "BRUTALNA SVAĐA RADE I SAŠE POPOVIĆA: Popović izbacio Radu iz emisije!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI