Karleuša je objavila BRUTALNO ISKRENO otvoreno pismo i morate da ga PROČITATE (FOTO)


By on 5:31 AM

Objavila otvoreno pismo!
Muzička diva Jelena Karleuša danas je bila posebno inspirisana, pa je rešila da sa svojom armijom vernih fanova podeli veoma zanimljivo otvoreno pismo.
Kareluša je istakla da publiku na njenim nastupima uglavnom čine žene, a zatim pripadnici LGBT populacije, da bi zatim zaključila da ništa u životu nije postigla zahvaljujući svojim seksi izgledom.

Njeno otvoreno pismo vam prenosimo u celosti.
________________________________________ 

ŽENE
Na mojim koncertima, procentualno najveći broj čine žene. Čak 70%.
Žene svih generacija koje u meni vide uzor i inspiraciju. Zatim slede LGBT pripadnici koji u meni vide nekog ko je drugačiji, nekog napadanog i osporavanog kao oni, koji je uprkos svemu tome uspeo. Tek onda slede strejt muškarci. Tako da budalaštine da sam bilo šta u životu postigla golim dupetom, plavom kosom i velikim grudima a ne mozgom, talentom i trudom - pada u vodu. Tom logikom bi svaka druga bila mega-zvezda, ali nije. Takve seksističke zaključke donose isključivo pojedini muškarci koji u tami svoje sobe, drkaju dok gledaju moje fotografije a zatim pišu i izgovaraju uvrede na moj račun. Verujte mi, svako može da me vređa na internetu, sakriven iza lažnog imena. 
ALI NIKO NIKAD NIJE SMEO TO DA MI KAŽE U LICE.
Jedno je biti muzička zvezda, ponosna sam svakako na tu titulu. Ali kada ste neku muzičku zvezdu kod nas čuli da glasno izražava stav o bilo čemu što nema veze sa muzikom? Kada ste ih čuli da imaju političko mišljenje, da se javno oglašavaju zbog nekih društvenih pojava, nepravdi...? Da se angažuju u borbi za ljudska prava, prava dece, žena, životinja, manjina? Kada su kritikovale vlast zbog gladi i nemaštine naroda? 
Ono što mene razlikuje i zbog čega me žene vole jeste-glasan stav. Što sam majka koja se bori sama, koju napadaju, ruše i omalovažavaju, zabranjuju i vredjaju...uzalud. 
A izgled? Pa to je samo šlag na tortu:-)

Comment for "Karleuša je objavila BRUTALNO ISKRENO otvoreno pismo i morate da ga PROČITATE (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI