KOMŠIJE OTKRIVAJU UŽASNE DETALJE RAZVODA: Ovo niko nije mogao ni da zamisli


By on 6:20 AM

Iako su tek pre dva dana potvrdili da se razvode, voditeljka Nina i glumac Branislav Lečić zapravo već mesecima ne žive zajedno, otkrivaju njihovi susedi.


Oni kažu da se Branislav iselio iz stana u kojem su prethodnih godina živeli zajedno, te da su im sada komšije samo Nina i njihov sin Lav.

Njihove reči potvrdila su saznanja naše ekipe, koja je otišla na lice mesta. Tokom čitavog dana, Nina nije izašla na ulicu, dok je sve njene obaveze preuzela njena mama Gorica. Iako je Ninin auto bio u garaži, njena mama je oko 14 časova izvela unuka i vratila ga dva sata kasnije. Očigledno je ona glavni Ninin oslonac u ovom trenutku, kada treba da preboli razvod.

- Sve to o čemu se sada priča u medijima mi smo u zgradi znali mnogo ranije. Branislava već mesecima nismo videli u kraju, svi znaju da se iselio tokom leta. Početkom godine smo ga svakodnevno sretali, ali i tada su retko bili zajedno. Žao mi je što im se to dogodilo jer su toliko bili srećni i zaljubljeni kada su se venčali i došli ovamo da žive - kaže jedan od komšija, koji zarad dobrih odnosa sa Ninom i Lavom, koji su ostali u stanu, nije želeo da objavimo njegovo ime.

Comment for "KOMŠIJE OTKRIVAJU UŽASNE DETALJE RAZVODA: Ovo niko nije mogao ni da zamisli"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI