MINA KOSTIĆ POBJEGLA OD DEČKA: Digao je ruku da me UDARI, bila sam (FOTO)


By on 8:07 AM

Među njima je i srbijanska folk pjevačica Mina Kostić, koja iz sopstvenog iskustva apeluje na žene da ne trpe nasilje jer se i sama našla u takvoj situaciji,Ne razumijem žene koje dozvole da ih muškarac tuče i poslije toga ostanu s njim. Razumijem da postoji mnogo stvari zbog kojih žena ne može da ode od nasilnika. Neke nemaju kuda, druge nemaju novac, ali ipak, ne treba to da rade. Ja sam za to da niko ne može da uzme tvoj život u svoje ruke i da treba da se boriš“, kaže Mina i prvi put priznaje da se i sama našla u kandžama nasilnika.

Zamalo i ja da budem žrtva jednom prilikom. Jedan dečko je pokušao da me povrijedi, podigao je ruku i krenuo da me udari. Bila sam šokirana, ali sam se trgla i rekla mu: “Sad si to uradio i nikad više”. Da me je udario, odmah bih ga ostavila. Ne samo njega, već bilo kojeg muškarca sa kojim sam u vezi. Ne može on da me voli i da me bije“, rekla je ona, ali nije htjela da nam kaže da li je riječ o Tiosavu Sretenoviću Tiki, Igoru Kostiću ili nekom drugom partneru sa kojim se pojavljivala u javnosti.
Nije važno da li ga znate ili ne. Dovoljno sam rekla“, malo se uzrujala srbijanska pjevačica kada su mediji pokušali saznati identitet dečka koji je htio da joj naudi.
Kako bi prošlost ostavila iza sebe, Mina je priču prebacila na trenutnog dečka Apolona, sa kojim nema takvih problema.
On je dečko koji sve razumije, ostvaren je u životu. Razumije moj posao i nema izlive ljubomore. Oboje smo dosta toga prošli u životu. Lijepo mi je s njim, zadovoljna sam. Imam i kćerku, na koju sam ponosna. Samo mi petice donosi iz škole, odličan je đak i poslušna je. Sve je kako treba“, kaže srbijanska pjevačica.
Što se tiče estrade, situacija je katastrofalna. Muzika je veoma loša, a i ne radi se kao ranije, nema nastupa“, iskrena je Kostićeva i priznaje da su joj smiješne starlete koje su se latile mikrofona.
Zamisli da mi kaže: “Zdravo, koleginice”. Rekla bih: “Baš mi je drago što smo koleginice”. To je kao kad bih rekla da sam Mona Liza“, kaže ona

Comment for "MINA KOSTIĆ POBJEGLA OD DEČKA: Digao je ruku da me UDARI, bila sam (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI