Molila ga je da je ostavi kad je saznala da ima rak, a on je postao njen anđeo čuvar (FOTO)


By on 7:09 AM


Don Burdžis (34) se podvrgla testovima kada je na dojci napipala kvržicu. Četiri dana kasnije je svog novog dečka Stivena Vilsona (34) odvela u bolnicu gdje su joj rekli da ima rak dojke. Rekla mu je da mora da je ostavi. Samo devet mjeseci kasnije on je zaprosio, piše “Daily Mail”.Rekla sam mu da moramo da raskinemo kada sam saznala za rak, ali on je rekao da imamo nešto posebno i da treba da nastavimo. Rekao je da čak i ako raskinemo, bar ću imati novog prijatelja. On je moj anđeo čuvar”, priča Don, prenosi “Noizz“… 
KOMENTARI
Don Burdžis (34) se podvrgla testovima kada je na dojci napipala kvržicu. Četiri dana kasnije je svog novog dečka Stivena Vilsona (34) odvela u bolnicu gdje su joj rekli da ima rak dojke. Rekla mu je da mora da je ostavi. Samo devet mjeseci kasnije on je zaprosio, piše “Daily Mail”.

“Rekla sam mu da moramo da raskinemo kada sam saznala za rak, ali on je rekao da imamo nešto posebno i da treba da nastavimo. Rekao je da čak i ako raskinemo, bar ću imati novog prijatelja. On je moj anđeo čuvar”, priča Don, prenosi “Noizz“…


Stiven je bio uz nju tokom hemoterapije, a kasnije i nakon operacije na kojoj su joj odstranili obje dojke. Bio je tu i kada su joj rekli da bi mogla da dobije i rak jajnika zbog čega je morala na histerektomiju.

Ove godine u proljeće su se vjenčali, a ona je saznala da više nema rak.

Don ima dvije kćerke. Razvedena je i zbog mnogih razočaranja u ljubavi je mislila da nikada neće naći nekoga ko je ispunjava. Onda je na jednom sajtu za upoznavanje vidjela Stivena koji je pokazao interesovanje da se upoznaju. Prije nego što su se prvi put sreli, pričali su online oko sedam dana. Nakon toga su jako brzo shvatili da su pronašli srodnu dušu. Samo nekoliko dana kasnije, Don je saznala da ima rak dojke i da je u trećem stadijumu. Predviđanja nisu bila dobra.

Odmah su počele hemoterapije, a Stiven je sa njom išao na svaku.

“Kada su terapije počele opala mi je kosa, pa mi je moja kćerka Medlin obrijala glavu. Godinu 2015. sam započela ćelava. I Stiven je uradio isto. Sve dok mi nije porasla kosa nije mi rekao da je to uradio zbog podrške. Uradio je to tajno. To mi je dokazalo kakav je čovjek”, priča Don.

U maju 2015. joj je urađena dupla mastektomija, a dva mjeseca kasnije se podvrgla terapiji zračenja i nadala se da će biti bolje. Baš tada su stigle nove loše vijesti. Doktori su mislili da može da dobije i rak jajnika jer je nosila gen BRCA 1.

“Nakon toga sam se odlučila na kompletnu histerektomiju. Stiven i ja smo htjeli da imamo djecu zajedno, pa smo bili očajni, ali oboje smo imali djecu od ranije. Stiven iz prethodne veze ima kćerkicu, pa nam se učinilo sebično da rizikujemo rak jajnika zbog nove bebe”, priča Don.


Uprkos tome što su se znali samo devet mjeseci i iščekivanju histerektomije, Stiven je zaprosio Don.

“Kada smo se upoznali nosila sam veličinu 12 i imala dobre grudi. Kad me je Stiven zaprosio ugojila sam se, izgubila kosu i grudi, ali on čini da se osjećam ljepšom nego što sam ikada bila. Kad neko čuje našu priču, obično je odgovor “kakav muškarac”! Ali Stiven vjeruje da je uradio ono što bi svako normalan trebalo da uradi. U njegovim očima ja sam supreheroj, a ne on. Uvijek će biti moj anđeo čuvar”, zaključila je Don.


IZBORI 2016
ČIJI JE STOLAC?

Comment for "Molila ga je da je ostavi kad je saznala da ima rak, a on je postao njen anđeo čuvar (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI