NA LICU MESTA: Jeleni Karleuši plene imovinu zbog duga od 3 miliona (VIDEO)


By on 6:14 AM

Policajci i državni službenici juče upali u stan JK jer nije isplatila odštetu od 3.000.000 dinara koleginici Dijani Janković za povredu ugleda i časti.
FOTO: Svetpuls.com
Policajci i sudski izvršitelji juče su popisali stvari u stanu Jelene Karleuše (38) zbog njenog duga od tri miliona dinara, koliko je sud odredio da pevačica mora da isplati koleginici Dijani Janković Rokvić (28) za povredu ugleda i časti!

S obzirom na to da JK dug nije izmirila u zakonski predviđenom roku, sudski izvršitelji su joj pokucali na vrata doma u Lisičjem potoku. Jelena to nije mogla da gleda, pa je iz kuće zbrisala pre nego što je policija stigla, što je zabeležio naš paparaco. Bila je u opuštenom izdanju i bez šminke. Nju je na ulici čekao prijatelj, koji je kasnije sproveo organe reda do njenog stana. Tamo ih je sačekala spremačica, koju je pevačica dovezla oko devet sati ujutru.

Za svaki slučaj došao je i bravar, koji ipak nije morao da obija bravu, jer ih je JK pustila u stan. Izvršitelji i policija su u pevačicinom domu proveli oko sat vremena. Čim su završili posao, otišli su, a Jelena se svojim džipom vratila u stan, gde živi sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom.

POGLEDAJTE VIDEO OBAVEZNO:Comment for "NA LICU MESTA: Jeleni Karleuši plene imovinu zbog duga od 3 miliona (VIDEO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI