OTKRIVENO KO JE UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Evo ko je i o kome se radi


By on 5:59 AM

Kako je preksinoć rekao premijer Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS, policija je uspela da reši taj slučaj, a Kurir ekskluzivno saznaje da je reč o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvesna šta je učinila.
svetpuls.com
Boža Spasić, nekadašnji operativac DB, tvrdi da je u svetskoj, a i našoj praksi i ranije bilo slučajeva u kojima se ubice nisu sećale samog zločina.

- To su ubistva izazvana u afektu, pod velikim pritiskom. On ne zna da je to uradio, ne seća se i nema svest o samom događaju. Možemo da verujemo u ovo jer je to objašnjenje zbog čega ovoliko dugo traje istraga. Ubica je možda podvojena ličnost ili psihopata - smatra Spasić.

Kako saznajemo, nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam meseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.

- U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se i ne seća kako i zašto je to učinio - kaže naš izvor iz istrage.

Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.

- On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta - objašnjava naš sagovornik.


Disocijativni poremećaji ili disocijativni poremećaj ličnosti obeleženi su promenama bolesnikovog osećaja identiteta, njegovog pamćenja ili svesti. Osobe s tim poremećajem mogu zaboraviti bitne događaje iz svoje prošlosti ili čak poprimiti novi identitet. 

Svaki dvojnik je potpuno integrisan i složen, s vlastitim oblicima ponašanja, uspomenama i međuljudskim odnosima: svaki određuje narav i delovanje osobe kad je on „na vlasti“. Obično su dvojnici potpuno različite ličnosti, čak uzajamne suprotnosti - jedna može biti levoruka, a druga desnoruka; mogu nositi naočare s različitom dioptrijom i biti alergične na različite stvari. 

Izvorna i podređene ličnosti su svesne izgubljenih vremenskih razdoblja, a glasovi drugih mogu katkad odjekivati u njihovoj svesti, iako one ne znaju čiji su to glasovi. Kad pojedinac ima više od dva dvojnika, svaki od njih može u određenoj meri biti svestan postojanja ostalih.

Comment for "OTKRIVENO KO JE UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Evo ko je i o kome se radi "

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI