OVO SE JOŠ NIKAD NIJE DESILO: Ovaj takmičar brutalno je izvređao žiri jer nije dobio ni jedan glas!


By on 2:17 AM

- Po tome sam zaključio da njima nije bitno ko i kako peva i da li je dobar ili nije, već im je bitan samo šou, što ranije tako nije bilo, ranije se cenio talenat - napisao je Milan Osmanović na svojoj Fejsbuk stranici
Razočaran zbog toga što u “Zvezdama Granda” nije dobio nijedan glas, Milan Osmanović je uradio nešto potpuno neočekivano, i preko svoje Fejsbuk stranice je izvređao kompletan žiri.

Da sve bude zanimljivije, Osmanović je status u kojem žestoko kritikuje članove žirija, objavio pre nego što je emisija emitovana.

– Dragi prijatelji, evo da Vas obavestim da večeras u emisiji Zvezde Granda možete pogledati moj nastup i korumpirani žiri kome tu sigurno više nije mesto. Ja nisam prošao eto odmah da vas obavestim, nisam dobio nijedan glas, a pritom su i članovi žirija izigravali nešto (ne znam ni sam šta) a koji je razlog toga iskreno mi nije jasno, koliko sam razumeo pesma koju sam izvodio im je bila glupa i nisu me saslušali. Sve u svemu prepustiću vama da pogledate i vidite o čemu vam govorim i njihovo nevaspitano ponašanje. Po tome sam zaključio da njima nije bitno ko i kako peva i da li je dobar ili nije, već im je bitan samo šou, što ranije tako nije bilo, ranije se cenio talenat. Uz ovu postavu žirija emisija može samo da gubi na gledanosti, jer oni samo vređaju kandidate. Eto, gledajte večeras, naravno ako ste u mogućnosti i voleo bih da čujem vaše mišljenje o svemu tome - napisao je Osmanović.

Pogledajte MIlanov nastup i sami procenite da li je zaslužio da prođe dalje:


Comment for "OVO SE JOŠ NIKAD NIJE DESILO: Ovaj takmičar brutalno je izvređao žiri jer nije dobio ni jedan glas!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI