POTRUDITE SE: Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu u Beogradu (FOTO)


By on 5:11 AM

Grad Beograd raspisaće konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu u prestonici, a koja će biti dekorisana u skladu s predstojećim praznicimaGrad Beograd raspisaće konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu u prestonici, a koja će biti dekorisana u skladu s predstojećim praznicima, najavio je danas direktor Beokom servisa Darko Glavaš, a saopštila Gradska uprava.Glavaš je rekao da će konkurs biti raspisan za najlepše okićene fasade novogodišnjom rasvetom i dekoracijom stambenih zgrada, kao i za okićene fasade stambenih kuća, ali i za one terase koje na taj način doprinose svečanom ambijentu u Beogradu.


"Građani su naši partneru u ovom poslu i zato želimo da omogućimo svima koji hoće da doprinesu kompletnom pozitivnom utisku da nam se pridruže, a taj trud biće nagrađen adekvatnim nagradama", rekao je Glavaš.

Kako je naveo, konkurs će biti raspisan 15. novembra, a građani će moći da se prijave do 5. decembra na telefone Beokom servisa, a komisija će obilaziti prijavljene lokacije od 5. do 15. decembra.

Glavaš je rekao da se rezultati očekuju oko 20. decembra, kao i dodela nagrada od Gradske uprave Grada Beograda.

"Nagrade za prva mesta u svakoj od tri kategorije - najlepše okićena terasa, fasada zgrade i najlepše okićena kuća biće novčana, pa će dobitnici na ovaj način moći da osvojena sredstva dalje ulažu u neku buduću novogodišnju rasvetu i dekoraciju, kako bi zajedno doprineli da naš grad bude privlačniji", rekao je Glavaš.

Comment for "POTRUDITE SE: Konkurs za najlepše okićenu stambenu fasadu ili terasu u Beogradu (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI