Rada Manojlović otvoreno ispričala: Tjeram Harisa da mi...


By on 3:04 AM

Pjevačica Rada Manojlović dugo je ćutala o svojoj vezi sa Harisom Berkovićem, ali otkada je priznala da su zajedno, ne prestaje da hvali svog dečka. Manojlovićeva želi da njen dečko oblači ono što će istaći njegovu ljepotu.
Foto: Arhiva
- Insistiram na tome da mora da bude sek*i i da ta ljepota mora da se vidi. On je idealan. Zato ga non stop tjeram da oblači uske majice koje ističu svaki njegov mišić - otkrila je Rada i dodala da je prava stvar to što je u vezi sa muškarcem iz svoje branše.

U posljednjih nekoliko dana pisalo se da je Rada teško bolesna, a pjevačica kaže da nije toliko ozbiljno.

- Nije baš toliko ozbiljno, nemojte tako. I ja sam to pročitala u novinama, to mora da bude malo dramatično i preuveličano - objasnila je Rada u emisiji „Premijera“ i otkrila da je zaista imala određene probleme.

- Bilo je tu nekih sitnih problema i kad god mene neko vidi kod ljekara, čak i tata, on stalno misli da sam nešto bolesna, ali ja samo idem na kontrole... Nemojte da se brinete, nije ništa strašno - poručila je pjevačica i osvrnula se na priče da joj je stomačić porastao jer je u drugom stanju.

- Meni će se još malo zalijepiti stomak za kičmu od mršavosti, ne znam stvarno gdje su to mogli da vide. To nije istina - kroz smijeh je rekla Rada.
(Alo.rs)

Comment for "Rada Manojlović otvoreno ispričala: Tjeram Harisa da mi..."

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI