RADA MANOJLOVIĆ OTVORENO PRIZNALA: Tjeram svog Harisa da mi često…


By on 4:20 AM

Pjevačica folk muzike Rada Manojlović dugo vremena je bila ćutala o svojoj ljubavnoj vezi sa pobednikom zvezda granda Harisom Berkovićem, ali otkada je priznala da su njih dvoje zajedno, ne prestaje da hvali svog sadasnjeg dečka. 
Arhiva

Manojlovićeva želi da njen sadasnji dečko oblači ono što će istaći pravu njegovu ljepotu.”Insistiram mnogo puta na tome da mora da bude extrai da ta njegova ljepota mora da se vidi i spolja. 

On je za mene idealan. Zato ga non stop tjeram da oblači samo neke uske majice koje ističu svaki njegov pravi mišić” – otkrila je Rada i dodala da je prava stvar to što je u vezi sa pravim muškarcem iz svoje branše.

U posljednjih nekoliko dana pisalo se dosta o tome da je Rada sada jako teško bolesna, a pjevačica kaže da to nije bas stvarno toliko ozbiljno.

”Nije baš toliko ozbiljno kako se pise, nemojte tako molim vas. I ja sam to često puta pročitala u novinama, to mora da bude malo dramatično i mnogo preuveličano” – objasnila je Rada u emisiji “Premijera” i otkrila da je zaista imala jako određene probleme.

Comment for "RADA MANOJLOVIĆ OTVORENO PRIZNALA: Tjeram svog Harisa da mi često…"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI