SRAMOTA S NJEGOV STRANE: Pogledajte šta je sve Harisov otac uradio Radi Manojlović!


By on 3:58 PM

Netrpeljivost između poznate pjevačice Rade Manojlović i oca od njenog nvog dečka Harisa Berkovića Mirsada, po svemu sudeći, i dalje dugo traje. 

Jer, kako sve vo drugačije objasniti to što se svekar i njegova buduc snaha na snimanju jedne emisije “Neki novi klinci” nisu se čak bili ni pozdravili. Naime, Mirsad Berković je sjedio sam za stolom pored svoga sina u prostoriji gdje se okupljaju poznati pjevači prije snimanja emisija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za istim tim stolom smjestili su se i Milan Topalović Topalko, Dragan Brajić Braja, Ana Sević, Milan Mitrović, Aleksandra Prijović, i poznati menadžeri i pastorak od Lepe Brene Filip Živojinović.Ubrzo je stigla i pevačica Rada, koja se ljubazno javila svim novinarima, a zatim se uputila ka svome stolu. I taman kad se bilo pomislilo da će se svekar i snaha pozdraviti kako ono dolikuje, od toga nije bilo bas ništa. 

Manojlovićeva se izgrlila s pevačem Topalkom i Brajom, a svekra nije bila ni pogledala. Doduše, nije ni on nju nije gledao. Oni su prošli jedno pored drugom bez ijedne jedine riječi.

Comment for "SRAMOTA S NJEGOV STRANE: Pogledajte šta je sve Harisov otac uradio Radi Manojlović!"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI