Veliki preokret u dugoj istrazi brutalnog ubistva poznate pevačice Jelene Marjanović


By on 5:01 AM

Ubica od poznate Jelene Marjanović bi sada pred samu Novu godinu mogao da napravi jedan zaissta mnogo pogrešan korak, jer oni koji ubiju iz velike i mnogo jake strasti vrlo brzo pucaju u prazničnoj atmosferi, upozorio je jedan dobro policijski psiholog inspektore koji rade na tom za sada nerjesivom slučaju. 
Foto&Arhiva
On je rekao da je svima mnogo jasno da je Jelena ubijena iz ogromne strasti, a takve ubice uglavnom u nekoj prazničnoj atmosferi obično učine nešto u veliki znak kajanja ili jednostavno požele da ostave poruku svojoj žrtvi i njenoj velikoj porodici.

POGLEDAJTE VIDEO

Zbog toga su pojedini inspektori koji rade na Jeleninom za sada zamrsenom slučaju dobili uputstvo da pred same praznike motre na Jelenin grob, nasip gdje je ona i bila ubijena i mjesta koje je rado posjećivala za svoga života, jer se očekuje da se ubica pojavi tamo i možda čak i prizna šta je on sve bio uradio.

Policijski psiholog koji radi na ovome i na nekim najtežim slučajevima, dao je nesto potpuno novo u istrazi. Inspektorima je za sada predočeno da će ubica Jelene Marjanović sasvim sigurno dati neki znak tokom narednih predstojećih praznika.


Comment for "Veliki preokret u dugoj istrazi brutalnog ubistva poznate pevačice Jelene Marjanović"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI