Harisa Berkovića homoseksualci opsijedaju ljubavnim porukama! (FOTO)


By on 12:29 AM

I ptice na grani već skoro sve znaju o vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića. Sve učestalije se o njima govori posebno nakon što su snimili duet ``Biseri i svila``, a nedavno i drugi ``Pusti noći neka bole``. Vrlo rijetko su se zajedno pojavljivali na javnim događajima, osim na zajedničkim nastupima. Iznimku su napravili u Sarajevu kada su zajedno došli na manifestaciju ``Express i ja`` i noć proveli u hotelu ``Radon Plaza``.Ni jedno ni drugo puno ne pričaju o svojoj vezi. Reći će samo da im je lijepo, a novinarima su, kako nedavno reče Berković, pustili mašti na volju da objavljuju sve što misle da treba.



- Sve je dobra reklama! Istina, pojedinci nekada pretjeraju pa pišu gluposti. Iskreno, ``Express`` je jedan od rijetkih koji je uvijek o nama objavljivao provjerene informacije - priča mlađahni pjevač.



U priči o njihovoj vezi često su se nalazili rade i Mirsad, očevi ovo dvoje pjevača. Vrlo često su se mogle pročitati priče kako se i jedan i drugi protive njihovoj vezi, ali da ništa ne mogu učiniti kako bi ih razdvojili. Posebno su Harisu i saradnici zamjerili takvo eksponiranje sa Radom jer smatraju da je on na takav način ostao u njenoj sjeni i da ona više ima koristi od takvog marketinga nego on.



I dok Haris uživa u ljubavi sa Radom, njegov profil na ``Facebooku`` često je prebukiran porukama kako djevojaka, tako i mladića.Berković se prije odlaska u Ameriku gdje je na turneji sa Erminom Redžićem Bubijem, požalio jednom kolegi kako često dobiva poruke od muškaraca! Otkako se pojavio na estradnoj sceni često se nalazio u sličnim situacijama. Ljubavne poruke dobivao je od homoseksualaca, ali ne samo od fanova već i nekih kolega. Istina, Haris ne govori koji su mu pjevači slali takve poruke osim da se šokirao kada je neke od njih čitao.



- Među ``Zvezdama Granda`` sigurno da ima i takvih, ali se ne zamaram time. Dobivao sam svakakve poruke, ali ostavim to po strani. Vremenom sam shvatio da se moram i s tim ``nositi``, mirno reagirati. Neka piše ko šta hoće. Uživam u životu i ljubavi. Rada i ja odlično funkcioniramo i često se nasmijemo kada dobijem takvu poruku - smješkajući se priča Berković.

(Express)

Comment for "Harisa Berkovića homoseksualci opsijedaju ljubavnim porukama! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI