Jelena Karleuša provokativnim stajlingom očarala Sarajlije, djevojčicama iz publike dopustila da igraju s njom na sceni! (FOTO)


By on 12:26 AM

Muzička zvijezda Jelena Karleuša je sinoć bila gost na koncertu svog prijatelja i kolege Saše Matića u sarajevskoj Zetri pred 20.000 posjetilaca. Plavokosa pjevačica koju Sarajlije, te generalno Bosanci i Hercegovci smatraju velikim prijateljem, neposredno prije nego što je kročila na veliku scenu Zetre, po treći put je gostovala u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića. Jelenu Karleušu raduje svaki dolazak u Sarajevo, a u glavnom gradu BiH je uvijek sjajno dočekana. Nije tajna kako je Bosanci posebno simpatišu, a ona se potrudi da svaka njena posjeta ovom gradu ostane zapamćena. Ovoga puta, to je zbog gostovanja kod Senada Hadžifejzovića, ali i radi sjajnog nastupa na koncertu Saše Matića. Jelena je došla u provokativnom stajlingu, koji je golicao maštu ne samo muškarcima, već i djevojkama. Triko koji je nosila isprva je sačinjavao i plašt u vidu suknje (one koja otkriva Jeleninu zadnjicu), a koji je nakon izvođenje pjesme ``Ne smem da se zaljubim u tebe`` bacila u publiku. Atmosfera je dovedena do samog usijanja uz Jelenin hit ``Insomnia``, a to što je JK dopustila djevojčicama iz publike da joj se pridruže na sceni, posebno je oduševilo sve prisutne. Inače, Jelena vrijedno radi na novoj pjesmi, čija je premijera najavljena za Novu godinu.

Ekskluziva.ba

Comment for "Jelena Karleuša provokativnim stajlingom očarala Sarajlije, djevojčicama iz publike dopustila da igraju s njom na sceni! (FOTO)"

0 komentari

Post a Comment

Prvo lajkujete našu Facebook stranicu! Klikni LIKE ~ SVIÐA MI SE


.
ZATVORI